Ingredients: المقادير
- Goulash
ورق جلاش
Stuffing Ingredients: الحشو
- 2 tablespoons raisins
٢ م ك زبيب - 3 tablespoons coconut flakes
٣ م ك جوز هند - 1/3 cup toasted almonds
١/٣ كوب لوز - 1 tablespoon cinnamon
١ م ك قرفة - 1 tablespoon stevia or any sweetener of choice
١ م ك سكر استيفيا او اي محلى - 2 tablespoons oil or oil spray
٢ م ك زيت او زيت اسبراى
Syrup ingredients: الشربات
- 3 tablespoons honey for drizzling over the baked goulash ٣ م ك عسل او يمكن اقل حسب الرغبة
Method: الطريقة
Toast the almonds and blend in a blender and mix with all stuffing ingredients.
Take a sheet in front of you, spray some oil over it, spoon some filling in, Roll it carefully like spring rolls or ma7shi , sealing the sides as well.
Spray with oil on top and place in a baking tray and bake in the oven or till its golden color.
Drizzle honey over it once taken out of the oven.
يحمص اللوز و يفرم في الكبة و يضاف الى باقي خليط الحشو
تُفرد ورقة من الجلاش على مسطح ثم تُقسم طولياً إلى ٣ اجزاء متساويين على شكل مستطيلات وتٌدهن أحدهما بقليل من الزيت ثم تُوضع كمية من الحشو على أحد الأطراف، يُلف الجلاش مثل أصابع المحشي او السبرينج رولز
تدخل الصينية الى الفرن بعد رش الوجة بالزيت الاسبراي وتُخبز لمدة 15 دقيقة حتى تمام النضج وإحمرار السطح ثم تخرج الصينية من الفرن، وتُقدم